Categories

Cistella de la compra  

No hi ha productes

Enviament 0,00 €
Total 0,00 €

Cistella de la compra Validar

Devolucions

Tots els productes es poden canviar en un termini de 15 dies a partir del lliurament del paquet. Si la mida no és la correcta o el producte no et convenç, o qualsevol altre defecte de la comanda, te la canviem per l'adequada.

Envia'ns el paquet per correu certificat (molt important) i posant-hi a dins el full de devolució amb les modificacions que desitges a l'adreça:

CATCREACIONS SC
C/ Ferran Agulló 6
17001 GIRONA

Si la devolució és fruit d'un canvi de mida o de producte per part vostra, les despeses de la devolució les pagarà el client i el nou enviament amb la nova comanda l'abonarem nosaltres.

Si el canvi està motivat per un error nostre o per un defecte en el producte, t'abonarem el cost del teu enviament i la nova tramesa.

* Per motius obvis, no s'acceptaran devolucions de productes que mostrin clares evidències d'haver estat utilitzats o tinguin algun tipus de desperfecte.

** No acceptem cap paquet que porti import a pagar per l'enviament (reembors). Cal que el client pagui l'enviament i després, si s'escau, li retornarem l'import o bé li afegirem algun producte per valor igual i/o superior.